El Alliancen ApS tilbyder

Ring til El Alliancen ApS allerede i dag: 93 87 09 40

El-entreprise

Står du og mangler en samarbejdspartner til dit næste projekt, så lad El Alliancen ApS udføre opgaven. Når du indgår en aftale med El Alliancen ApS, kan du være helt sikker på et godt resultat.

Vi har alle detaljer for øje, når vi skal udføre en el-entreprise for dig. Arbejdet udfører vi i samarbejde med dig, så dine forventninger matches med vores evner.

Kontakt El Alliancen ApS

Totalentreprise

El Alliancen ApS tilbyder totalentreprise til alle dine projekter inden for husinstallationer. Du er garanteret en professionel og erfaren elektriker, der kan styre hele processen. Du kan blandt andet få hjælp til opsætning af eltavler eller andre husinstallationer.

Hvis du vælger El Alliancen ApS, får du unikke og kreative løsninger, hvor du er med i hele forløbet, så resultatet lever op til dine forventninger.

Kontakt El Alliancen ApS

Hårde hvidevarer

Montering og udskiftning af hårde hvidevarer kan være et større projekt. Men det kan El Alliancen ApS hjælpe dig med, så du ikke skal stå alene med det. 

Alle installationer udføres af professionel el-installatør, der har øje for kvaliteten, samtidig med at installationen er udført sikkert og korrekt.

Kontakt El Alliancen ApS

El-tavler

El-tavlen forsyner din bolig med strøm og er derfor meget vigtig i dit hjem. Det er altafgørende, at den lever op til de gældende regler om sikkerhed, da det ellers kan være meget farligt. El Alliancen ApS hjælper dig gerne med at sikre, at din eltavle fungerer helt, som den skal med et professionelt eftersyn.

Hvis du er bekymret for om din eltavle overholder alle de gældende regler, så skal du ikke være bleg for at kontakte os.

Kontakt El Alliancen ApS

Installation af ladestander til elbiler

Sikker montering, høj kvalitet og en god pris. Det er, hvad du kan være sikker på at få når vi installerer en ladestander til din elbil. Installationen udføres af en autoriseret el-installatør, så du er sikker på at få et professionelt arbejde. 

 

Standerne kan tåle al vind og vejr. Gennem hele processen hjælper vi dig selvfølgelig med vejledning til placeringen af din ladestander, så den får den bedste placering.

Se mere om ladestandere

Installation af varmepumpe

En varmepumpe er en investering i hjemmet, og vores arbejde sikrer dig en god og professionel montering. Når vi tilslutter din varmepumpe, er du garanteret at din nye varmepumpe er installeret korrekt.

De populære varmepumper er el-drevne. Det betyder, at uanset hvilken varmepumpe du skal montere i dit hjem, så kræver den elektrisk tilkobling. Vi tilbyder en sikker og autoriseret el-installation af din varmepumpe.

Se mere om varmepumper